Építkezés
portré

Palócz László
generál kivitelező
E-mail: paloczlaszlo@tvnetwork.hu
Telefon:

06/20/934-8979

Levelezési cím:
1593 Budapest, Pf.: 764


Napkollektor, Napkollektor Pályázat

Szeretne havi 6-10.000 Ft-ot megtakarítani az energiaköltségeiből?
Részletek itt! >>

Beruházók, építtetők

Az elmúlt 20 év során százas nagyságrendű az általam elvégzett munkák száma, így a beruházók, építtetők, megrendelők száma is. Az utóbbi néhány év meghatározó beruházói, megrendelői találhatók az alábbiakban.

Alvállalkozók

20 év szakmai tapasztalatával állítom, hogy nem szerencsés minden szakma, minden dolgozóját saját alkalmazásban foglalkoztatni. Egy generál vállalkozásnak meg kell találnia azt a határpontot, ameddig bővítheti saját létszámát. Az építő alapszakmákban, a gépészetben s aját munkaerővel dolgozom a hiányzó szakmákat pedig, jól bevált alvállalkozókkal egészítem ki.

Beszállítók

Az alábbi lista egy kis szelete vállalkozásom beszállítói listájának. Olyan vállalkozások szerepelnek benne, melyek az évek alatt bizonyították, hogy kitartó, becsületes, a partnereik érdekeit is messzemenően szem előtt tartó munkával a mai válságos időkben is talpon lehet maradni.
Örömmel ajánlom őket Önnek is.

Tervezők, műszaki szakemberek

Egy építőipari vállalkozás csak akkor lehet sikeres, és megbízható, ha tevékenységét komlex módon végzi. Vagyis, ha a tervezés és műszaki ellenőrzés terén is megbízható, kipróbált kapcsolatokkal rendelkezik. A megrendelők megelégedettségét és a kivitelezés biztonságát szolgálja a tervezői művezetés a műszaki ellenőrzés aktiv megléte.

És akik még a munkámat segítik!

És végül, de nem utolsó sorban sok olyan partnerem van, akik tevékenysége nem kapcsolódik szorosan az épitőiparhoz, de az ő segitségük nélkül nehéz lenne a boldogulásom.

Copyright: 2010. Palócz László
Grafika: Print&Event Kft.: printandevent.hu
Készítette: Motyó-Multimedia Bt.: motyomultimedia.hu